València pel Pont de Desembre

Què visitarem?
València; Ciutat de les Arts i les Ciències, Museu Fallero i Museu Orxata, Parc Natural Albufera, Platja Malvarosa i Coves Sant Josep
  • Sortida: 05 de desembre de 2021
  • Preu per persona: 578€ 

ITINERARI

 

5 DESEMBRE (Diumenge)

PUNT D’ORIGEN – VALÈNCIA

Sortida del punt d’origen amb destí València. Acomodació a l’hotel i dinar. A la tarda, visita de la ciutat amb guia local; Catedral amb el Miquelet, Palau de la Generalitat, la Llotja, etc. Sopar i allotjament.

 

6 DESEMBRE (Dilluns)

CIUTAT DE LES ARTS I LES CIÈNCIES 

Esmorzar. Durant aquest dia visita a la Ciutat de les Arts i les Ciències amb dinar. Entrada per recinte de l’Oceanogràfic, una autèntica ciutat submarina on a traves de túnels submarins ens donarà a conèixer la flora i la fauna del planeta, finalitzada la visita també podreu gaudir del museu de les ciències Felipe, on el lema principal es prohibit no tocar, un nou concepte de museu on participar i experimentar amb la ciència i la tecnologia actual i del futur i l’Hemisfèric on a les gaudireu d’una espectacular projecció. Retorn a l’hotel. Sopar i allotjament.

 

7 DESEMBRE (Dimarts)

VALÈNCIA – Museu Fallero i Museu Orxata – P.N.ALBUFERA

Esmorzar a l’hotel. Al matí, visita al museu Fallero i museu de l’orxata. Continuació cap a l’Albufera, on visitarem el seu Parc Natural. Passeig en barca per experimentar la famosa novel·la de Blasco Ibañez, CAÑAS y BARRO. Gaudirem del típic dinar “all i pebre” amb els productes característics del’Albufera, com són l’angula i la paella d’arròs. Retorn a València, sopar i allotjament. 

 

8 DESEMBRE (Dimecres)

VALÈNCIA – Platja Malvarosa – Coves Sant Josep -PUNT D’ORIGEN

Esmorzar. Recorregut per la famosa platja de Malvarosa, que inspirà a en Sorolla i continuació cap a Vall d’Uxo per visitar les conegudes coves de SantJosep, recorregut en barca per un dels rius subterranis més llargs d’Europa. Dinar. A la tarda, emprendrem viatge de tornada cap al punt d’origen. 

Serveis inclosos

  • Autocar gran luxe Cia Pons.
  • 3 Nits HOTEL 4* NH Ciutat de València. 
  • Guia acompanyant de Viatjalia Destins.
  • Pensió completa.
  • Visita guiada ciutat de València amb guia local.
  • Entrada a la Ciutat de les Arts i les Ciències: Hemisfèric +Oceanogràfic, entrada museu fallero, museu orxata, Visita Parc Natural Albufera i recorregut en barca, entrada a les coves de Sant Josep amb navegació pel riu subterrani.
  • Assegurança d’assistència en viatge i cancel·lació Covid-19. 

Altres

Descarrega’t el fullet del viatge:

Vols que programem aquest viatge?

Contacta amb nosaltres