16 dies a Vietnam, Cambodja i Singapur

Què visitarem?
SINGAPUR -HANOI – MAI CHAU – NINH BINH – HA LONG – HUE– DA NANG ( VISITA DE HOI AN ) – SAIGON (HO CHI MINH) – MEKONG DELTA – BEN TRE – SIEM REAP (CAMBODJA) – ANGKOR WAT – PASSEIG EN VAIXELL – BANTEAY SREI – BANTEAY SAMRE
 • Sortida: 29 de març de 2020
 • Preu per persona: 3458€ + 365€ TAX

ITINERARI

29 MARÇ

PUNT D’ORIGEN – BARCELONA – SINGAPUR

Presentació a l’aeroport de Prat, mostrador de Singapore Airlines a les 09:30h. Trobada amb el grup. Sortida en vol directe a Singapur a les 10:50h.  Sopar i nit a bord.

30 MARÇ

SINGAPUR – HANOI

Arribada a Singapur a les 07:40h. Connexió en vol directe, a les 09:20h. destinació a Hanoi. Arribada a les 11:40h. Assistència i servei “Fast Track” ( evitar cues a la zona de control passaports). Trasllat a l’hotel. Check-in. Dinar a l’hotel.


A la tarda: Visita del barri antic de la ciutat i els voltants del llac Hoan Kiem en “ciclo-pousse” (1 hora) per explorar els estrets carrers del casc antic. Acabarem al Teatre de Thang Long, per presenciar l’espectacle de les “Marionetes d’Aigua”. La representació es tradicional folklòric vietnamita.

Sopar en un restaurant local. Retorn a l’hotel. Allotjament.

31 MARÇ

HANOI

Esmorzar a l’hotel. Avui és el dia per descobrir la ciutat de Hanoi; capital actual de Vietnam. Única per la seva arquitectura colonial francesa i els seus temples orientals. Visitarem al Museu d’Etnologia, el més interessant de Vietnam on s’exhibeixen nombrosos objectes com artefactes relacionats amb la vida quotidiana dels 54 grups d’ètnies que viuen avui, encara a Vietnam. De retorn al centre pararem a les Pagodes de Tran Quoc i Quan Thanh. Dinar en un restaurant local. Visita al Mausoleu de Ho Chi Minh ( exterior) i la casa presidencial. La Pagoda d’un suport, exuberant per la seva forma de flor de “loto” i símbol de la ciutat. Seguirem amb el Temple de la Literatura, Primera Universitat de Vietnam. Construït el segle X. Ens reunirem amb un cal·lígraf: Com en altres països d’Àsia, l’art de la cal·ligrafia encara es practica a Vietnam després de cent anys.

Opcional: A continuació ens desplaçarem al Teatre Toung per gaudir de l’espectacle: “ My Village”.


Preu per persona: 40 €

Els clients que no estan interessats tindran temps lliure.

Sopar en restaurant local. Allotjament a l’hotel.

1 ABRIL

HANOI – MAI CHAU – 170 KMS – 4 HORES

Esmorzar a l’hotel. Pel mati, sortirem camí a Mai Chau, província de Hoa Binh. Una vall preciosa, territori d’una minoria ètnica Thai, durant segles. Arribada a Mai Chau. Dinar.  A continuació  “caminada” a les aldees de H’mong, per observar l’estil de vida ètnica local. Gaudirem de pobles com Sa Linh i Pa Co i de muntanyes verdes i plantacions de té. Retorn a l’hotel. Sopar i allotjament.

2 ABRIL

MAI CHAU– NINH BINH – 150 KMS- 4 HORES

Esmorzar a l’hotel. Continuarem el viatge per descobrir el nord de Vietnam. Aquest dia es dedica a fer una excursió a Ninh Binh coneguda com “La Badia de Halong a la terra”. Visitarem la Pagoda de Bich Dong, amb unes vistes magnifiques. A l’arribada a Ninh Binh farem un recorregut a bord d’un “sampan” amb rems a traves dels paisatges poètics de Tam Coc. A continuació visitarem els temples dels reis Dinh i Le de gran importància cultural i religiosa. Dinar en restaurant local.  Retorn a l’hotel. Temps lliure. Sopar i allotjament a l’hotel.

3 ABRIL

MINH BINH– HA LONG 290 KMS- 4 HORES

Esmorzar a l’hotel i sortida molt d’hora, per carretera a Halong. Arribada al port al migdia. La Badia de Halong declarat Patrimoni de la Humanitat de la UNESCO l’any 1994,   amb més de 3.000 illes de crestes carboníferes, moltes d’ells cobertes de vegetació i amb cavernes espectaculars que han convertit el paisatge d’aquesta part del golf de Tonkin en un dels més admirats de tot el Sud-est Asiàtic. Embarcarem per fer un creuer ( privat per el grup) a la badia de Halong –  Dinar. Els menjars a bord del vaixell són d’un menú excel·lent de marisc fresc de la badia. Excursions incloses. Sopar i nit a bord.

4 ABRIL

HA LONG – HANOI – HUE

Al matí gaudirem de l’espectacle a l’hora de l’alba. A les 06:45h. classe de Tai Chi a coberta. Esmorzar a bord. Navegació per la Badia de Halong fins arribar al port. Continuarem a Hanoi per carretera travessant grans extensions de camps d’arròs del delta del riu Vermell. Parada per dinar. Trasllat a l’aeroport. Sortida del vol a les 19:15h destinació a Hue. Arribada a les 20:30h. Trasllat a l’hotel. Sopar i allotjament.

5 ABRIL

HUE

Esmorzar a l’hotel. Pel matí visitarem Hue. Trasllat al port per embarcar en un vaixell al llarg del Riu Perfum, fins arribar a la Pagoda de Thien Mu, una de les més venerades de la ciutat. Visitarem la tomba imperial de Khai Dinh, la més majestuosa de Vietnam. Visita a la tomba de l’Emperador Tu Duc. I el Palau d’Estiu. Dinar en un restaurant local.

Per la tarda, continuarem la visita de la ciutat a la Ciutadella Imperial de Hue, la que fora l’antiga capital de Vietnam durant 150 anys. En ella habitaren els reis de la Dinastia Nguyen, una de les més influents de la historia. De retorn a l’hotel ens aturarem al mercat local de Dong Ba. Sopar i allotjament.

6 ABRIL

HUE– DA NANG ( VISITA DE HOI AN )

Esmorzar a l’hotel. Sortida en bus cap a Danang passant per la carretera panoràmica de la costa, fins arribar a Danang. La ciutat més important del centre de Vietnam. Visitarem l’interessant museu de Cham. Seguirem el camí a Hoi An, ciutat històrica entre els segles XVI al XVIII. Va ser una ciutat portuària molt important. Arribada i dinar en un restaurant local.

Per la tarda visitarem a peu: l’antiga casa de Tan Ky, data del segle XIX amb forta influencia xinesa, japonesa i europea, el saló d’actes Phuc Kien, considerat de gran importància arquitectònica i cultural. Acabarem en el llegendari pont japonès de més de 400 anys d’història. Retorn a l’hotel. Temps lliure. Sopar i allotjament.

7 ABRIL

HOI AN – DA NANG – SAIGON (HO CHI MINH)

Esmorzar a l’hotel. I a l’hora prevista trasllat a l’aeroport per sortir en vol directe, a les 08:00h. destinació a Ho Chi Minh (Saigon) centre comercial, financer i cultural del Sud de Vietnam. Arribada a les 09:25h. Assistència i visita de la ciutat colonial, plena de bicicletes, motos, botigues i cafeteries. Pararem en llocs històrics de la ciutat com; l’antic Palau Presidencial on es declarà la independència l’any 1975.  L’antiga Oficina de Correus, La Catedral de Notre-Dame, el carrer Dong Khoi i el mercat de Ben Thanh. Dinar en un restaurant local. A continuació visitarem el Museu de la Guerra i opcional: pujarem a la torre de Bitexco ( la més alta de Ho Ghi Minh) per gaudir de la vista de la ciutat. Sopar en un restaurant localAllotjament.
Aquesta nit, aconsellem gaudir de l’ambient nocturn de la terrassa del Bar de l’hotel Rex, on els oficials nord-americans oferien els informatius diaris, durant la guerra de Vietnam.

8 ABRIL

SAIGON (HO CHI MINH) – MEKONG DELTA – BEN TRE – SIEM REAP (CAMBODJA)

Esmorzar a l’hotel. Sortida a la província de Ben Tre, coneguda com “Coconut Island” ( 110 Kms). A l’arribada, passeig en “Xe Loi” a traves de l’aldea local de Huu Dinh per gaudir de camps verds i jardins. Continuarem fins el pont Huu Phuoc. Creuer pel riu Mekong, per petits canals gaudint d’un paisatge tropical. A bord gaudirem d’una copa de benvinguda i fruites tropicals. Durant la travessia visitarem un taller de procediment de coco local. Retorn al vaixell, navegació fins una fabrica tradicional de totxos on encara s’utilitza mètodes tradicionals de segles d’antiguitat per fer totxos a mà.
Més tard, en un “sampan” de rems, ens portaran per un canal estret i exuberant, on quedarem encantats de la naturalesa de la regió. Dinar en un restaurant local. Retorn a la ciutat de Ben Tre i trasllat a l’aeroport per sortir en vol a les 19:25h. destinació a Siem Reap (Cambodja). Arribada a les 20:35h. i trasllat a l’hotel. Sopar a i allotjament.

9 ABRIL

ANGKOR WAT – PASSEIG EN VAIXELL-GONDOLA

Esmorzar a l’hotel. Visita per la meravella arquitectònica de Angkor Wat. Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Dinar en un restaurant local. Per la tarda, en vaixell tipus gòndola, navegarem cap el temple de Prasat Chrung per gaudir de la posta de sol. El temple es el menys conegut d’Angkor. Des d’on hi ha unes vistes increïbles. Trasllat a l’Angkor Village Theatre per sopar amb espectacle de dansa “Apsara”. Allotjament a l’hotel.

 

10 ABRIL

ANGKOR THOM – TA PHROM

Esmorzar a l’hotel i visita Angkor Thom. Amb més de 100 temples, visitarem els més importants: El temple de Bayón del segle XII-XIII, Terrassa del Rei Leprós plataforma del segle XII,  Baphuon, Terrassa de l’Elefant, El Phimeanakas i 12 torres Prasat Suor Prat. Dinar en un restaurant local.
Per la tarda visitarem Ta Phrom, un temple amagat entre la vegetació tropical,  Banteay Kdei, Ta Keo, Chau Thommanon i Svay Thevoda, tots ells de gran bellesa arquitectònica. Retorn a l’hotel. Temps lliure. Sopar i allotjament.

11 ABRIL

BANTEAY SREI – BANTEAY SAMRE- SINGAPUR

Esmorzar a l’hotel i pel matí visita al temple Banteay Srei, conegut com la “Ciutadella de les Dones” que data del segle X. construït en pedra arenosa vermella i dedicat al deu hindú Shiva. Continuarem per Banteay Samre, conté una bona conservació de relleus que representen escenes de Vishnu i llegendes de Krishna. Es conegut per el petit Angkor Wat. Dinar en ruta a l’aeroport. Sortida en vol, directe, de la Companyia Singapore Airlines a les 16:10h. destinació a Singapur. Arribada a les 19:15h. Assistència i trasllat a l’hotel. Sopar lliure.
Aconsellem assistir a l’espectacle de “llum-so-aigua” a Marina Bay.

12 ABRIL

SINGAPUR

Esmorzar a l’hotel. Durant aquest matí, visita de la ciutat. Gaudirem de les atraccions, centres culturals i comercials més importants de la ciutat. A l’hora convinguda, trasllat a l’aeroport, per sortir en vol directe, a les 23:35h. destinació a Barcelona. Nit a bord.

13 ABRIL

SINGAPUR – BARCELONA

Arribada a les 06:55h.

 

Nota important:

Hem inclòs una nit a Singapur per considerar-ho de gran interès turístic.
“La Perla d’Àsia” com s’anomena a Singapur és actualment, un dels majors centres financers del món. Ciutat moderna i cosmopolita. Ideal per caminar per la zona de Marina Bay, barris ètnics urbans de Chinatown, Little India i Arab Street, Gardens by de Bay, centres comercials etc.

Si no és del vostre interès hi ha la possibilitat, tot demanant-ho a la Companyia de tornar en connexió des de Cambodja, fen un dia menys. Es descomptarà la part dels serveis de Singapur no utilitzats.

Serveis inclosos

Preu per persona: 3.458€  + Tax d’aeroport : 365€
Suplement habitació individual: 589

 

El preu inclou:

 • Bitllets d’avió: Cia. Singapore Airlines, classe turista:
 • Barcelona–Singapur–Hanoi–Siem Reap-Barcelona.
 • Important: Facturació: 30 Kg per persona / 1 maleta de 7kg a cabina
 • Bitllets d’avió, vols domèstics: Cia. Vietnam Airlines, classe turista: Hanoi – Hue– Da Nang – Ho Chi Minh – Siemp Reap
  Important: Facturació: 20 Kg per persona / 1 maleta de 7 Kg a cabina.
 • Trasllats dels aeroports / hotels / aeroport
 • Guia des de Barcelona, acompanyant durant tot el viatge.
 • Estada en habitació doble o individual, règim d’allotjament i esmorzar, en els hotels de la relació adjunta.
 • Pensió completa durant tot el viatge.
 • Visites y excursions, amb guia local de parla espanyola, durant tot l’itinerari.
 • Navegació per els rius segons l’itinerari.
 • Creuer de 2 dies i 1 nit, per la Badia de Ha Long, Cia. Indochina Sails Premium- Privat pel grup.
 • Assegurança d’assistència en el viatge.

Assegurança de cancel·lació : 95
Queden excloses les malalties preexistents

Visat:
Per Cambodja es far el visat a l’entrada. 40€

Altres

Descarrega’t el fullet del viatge:

Vols que programem aquest viatge?

Contacta amb nosaltres