13 dies a Xile + Extensió Illa de Pasqua

Què visitarem?
Santiago se Xile, Valparaiso, Isla Negra Museu Pablo Neruda, San Pedro de Atacama, Valle la luna, Geisers del Tatio, Salar de Atacama, Pto.Monnt, Puerto Varas, Isla Chiloe, Puerto Natales, P.M Torres del Paine, Glaceres .

Extensió ILLA DE PASQUA:

Anakena, Ahu Te Pito Kuta, Rano Raraku, Ahu Tongariki, Anankanga, Cova d’Ana Tangata, Rano Kau, centre ceremonial d’Orongo, Ahu Vinapu, volcà Rano Kau, Aku Akivi, Ahu Uri a Hurenga, Ahi Vai Teka, Puna a Pau.

 • Sortida: 07 de febrer de 2020
 • Preu per persona: 4.838€ + 158€ TAX

  + Extensió Illa de Pascua 1.425€ (tax. Incloses) 

ITINERARI

7 FEBRER

BARCELONA – SANTIAGO DE XILE

Trasllat a l’aeroport del Prat, mostrador Cia LA 7108 sortida en vol cap a Madrid a les 21’00h. Arribada a les 22’25h i enllaç amb el vol LA 705 a les 23’55h destinació Santiago. Sopar i nit a bord.

8 FEBRER

SANTIAGO DE XILE

Arribada a les 09’35h. Trasllat a l’hotel i visita ½ dia a Santiago, caminada pel centre visitant la catedral, el passeig de vianants Ahumada i el Palau de Govern “La Moneda”. Recorregut per les principals avingudes de la part antiga, creuant el barri bohemi de Bellavista per després pujar al Cerro San Cristóbal. Posteriorment, es visitarà la part moderna de Santiago i el palau de la moneda. Pujada al mirador de San Cristòbal. Dinar. Tarda lliure.  Allotjament a l’hotel.

9 FEBRER

SANTIAGO; VALPARAISO – ISLA NEGRA MUSEU PABLO NERUDA

Esmorzar. Excursió a la pintoresca ciutat de Valparaíso, declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Dinar. A la tarda, sortida cap a l’illa Negra amb la casa museu de Pablo Neruda. Allotjament.

10 FEBRER

SANTIAGO – SAN PEDRO DE ATACAMA – VALLE LA LUNA

Esmorzar.  Sortida en vol LA 146 a les 07’05h. Arribada a Calama a les 09’15h. Trasllat a l’espectacular paratge del desert de San Pedro d’Atacama.  Arribada i acomodació a l’hotel. Dinar.   Continuarem cap al Vall de la Lluna, anomenat així per la seva semblança amb el paisatge Lunar. Des de la gran duna, podrem contemplar la meravellosa posta de sol. Allotjament.

11 FEBRER

GEISERS DEL TATIO – POBLES ATIPLÀNICOS

Esmorzar i sortida a primera hora del matí, cap als guèisers del Tatio, amb la seva activitat volcànica, gaudirem d’un bany a la piscina termal. Continuació cap a les poblacions de Machuca amb els seus cultius escalonats; Dinar. Pukara centre cultural Atacameño, Chiuchiu amb les seves esglésies més antigues de Xile. Allotjament.

12 FEBRER

SALAR DE ATACAMA I LLACUNES DE L’ALTIPLÀ

Desprès d’esmorzar, visita a la població de Toconao amb els seus artesans que treballen la roca volcànica Liparita.  Continuarem amb una breu caminada per la vall del Geri, finalitzant a la llacuna de Chaxa, ubicada al Salar d’Atacama, habitat dels flamencs rosats. Dinar. A la tarda, visitarem el poblet de Socaire i les llacunes de Miscanti i Meñique, situades a 4.000 m i rodejades d’imponents volcans. Retorn a l’hotel. Allotjament.

13 FEBRER

PEDRO ATACAMA – SANTIAGO – PTO. MONNT – PUERTO VARAS

Esmorzar i sortida cap a l’aeroport de Sant Pedro per sortir en vol LA 145 a les 07’45h en direcció a Santiago, enllaçant amb LA 273 a les 11:25h. Arribada a Puerto Monnt a les 13’05h.  Trasllat a Puerto Varas i contemplarem aquesta bellíssima ciutat al costat del llac Llanquihue, circuit del Cruce Andino, navegació pel llac. Observarem els volcans Osorno i Tronador. Apreciarem els salts de Petrohue. Sopar i allotjament a l’hotel.

14 FEBRER

PUERTO VARAS – ISLA CHILOÉ

Esmorzar. Ferry des del continent per visitar l’illa gran de Chiloé. Admirarem les seves construccions de fusta del S. XVlll, patrimoni de la UNESCO, les esglésies tradicionals de Aucar i Colo. Realitzarem la ruta “costera” i panoràmica de Llaollao arribant a la població de Castro, amb el seu barri de “Palafitos de Gamboa” i el seu mercat tradicional. Dinar. A la tarda temps lliure i retorn a l’hotel. Allotjament.

15 FEBRER

PUERTO VARAS – PUERTO MONNT – PUERTO NATALES

Esmorzar. Sortida en autocar en direcció a l’aeroport de Puerto Monnt. Matí lliure per gaudir d’aquest entorn. Sortirem en vol LA 285 a les 17’35h i arribada 19’20h i trasllat a Puerto Natales. Sopar i allotjament.

16 FEBRER

P.N. TORRES DEL PAINE

Esmorzar. Inici del tour de dia complet al Parc Nacional Torres del Paine, l’impressionant massís andí, els cims impacten a tots els qui visiten el parc, està envoltat de glaceres com el Grey, salts d’aigua, llacunes i llacs com el Pehoé, que al costat d’una variada fauna i flora fan d’aquest lloc un dels més coneguts del món per la seva riquesa i bellesa natural. Dinar. A la tarda temps lliure. Retorn i allotjament a Puerto Natales.

17 FEBRER

PUERTO NATALES – GLACERES BALMACEDA I SERRANO

Esmorzar. Excursió navegació pels llacs de Balmaceda i Serrano i pel fiord de última Esperanza amb dinar. Durant el trajecte veurem els paisatges de muntanyes, cascades, flora i fauna nativa. Allotjament a Puerto Natales.

18 FEBRER

PUERTO NATALES

Esmorzar. Visita de la ciutat, centre d’espeldor ramader del S. XX, vorejant el canal “Señoret”. Dia lliure per completar la visita del Parc Nacional Torres del Paine, reserva de la biosfera de la UNESCO. Sopar i allotjament a l’hotel.

19 FEBRER

PUERTO NATALES – SANTIAGO (ENLLAÇ MADRID LA704 20’10H ARRIBADA BCN 15’45H EL DIA 20)

Esmorzar i trasllat a l’aeroport de Puerto Natales per sortir en vol LA 282 a les 10’46h. Arribada a Santiago 14’15h. Enllaç amb el vol nocturn de la Cia. LAN direcció Madrid.

 

*** EXTENSIÓ ILLA DE PASQUA***

 

20 FEBRER

SANTIAGO – ILLA DE PASQUA

Esmorzar i trasllats a l’aeroport de Santiago per sortir en vol directe LA 841 a les 09’30h en direcció a l’Illa de Pasqua.  Arribada a les 12’45h.  Trasllats a l’hotel Hanga Roa, programa premium, còctel de benvinguda. A la tarda, caminada guiada al poble de Hanga Roa, posta de sol i allotjament.

21 FEBRER

ILLA DE PASQUA

L’hotel proposa dues excursions diàries :Ruta : Anakena  – Ahu Te Pito Kuta – Rano Raraku – Ahu Tongariki – Anankanga. El centre arqueològic de Akahanga, el volcà Rano Raraku i la seva cantera on van fer-se les talles de més de tres-centes estàtues de Moais.  Continuarem cap a Ahu Tongariki, on veurem el grup més nombrós de Moais totalment restaurats. Gaudirem de les cristal·lines aigües de la platja d’Anakena.

22 I 23 FEBRER

ILLA DE PASQUA

Ruta “El poder de l’home ocell” : Cova d’Ana Tangata – Rano Kau – centre ceremonial d’Orongo. visita al Ahu Vinapu, amb els seus dos Ahus en ruïnes, el volcà Rano Kau de dos quilòmetres de diàmetre.  Visitarem també el poblat cerimonial d’ Orongo amb la seva concentració més gran de Petroglifos amb la imatge de l’home ocell (Tangata Manu), el Deu creador (Make Make), el Deu de la fertilitat (Komari), etc. Ruta : “Mirant la ruta de les estrelles” : Ahu Uri a Hurenga – Ahu Akivi – Ahi Vai Teka – Puna a Pau.

A la tarda, visita al Aku Akivi, amb els seus set Moais mirant al mar. Continuarem cap a la Puna Pau, centre arqueològic on es tallaven els barrets de pedra roja dels Moais. Retorn a l’hotel. Allotjament.

24 FEBRER

ILLA DE PASQUA – SANTIAGO

Esmorzar. Trasllat al aeroport per sortir a les 14’00h en vol directe LA 292 a Santiago. Arribada a les 18’10h. Enllaç amb el vol LA 704 a les 20’10h via Madrid. Nit a bord.

25 FEBRER

BARCELONA

Arribada a Barcelona a les 15’45h.

Serveis inclosos

PREU PER PERSONA(en base 25 pax) : 4.838€ + Taxes aeroport 158 €
*Sortida garantida només amb 20 persones: + 350€

Suplement habitació. individual : 1.145  €

 

 SERVEIS:

 • Vols de la Cia. LAN Chile Barcelona – Madrid – Santiago – Madrid – Barcelona.
  Facturació 1 maleta 30kg + equipatge de mà de 6kg.
 • 5 vols domèstics Calama, Puntarenas, Puerto Natales.
 • 11 nits d’hotels 4* en règim de dormir i esmorzar + 2 sopars.
 • 8 trasllats privats aeroport – hotel – aeroport.
 • 10 excursions privades amb dinar i experts guies locals.
 • Guia acompanyant en base 20 persones.
 • Trasllat punt d’origen – aeroport – punt d’origen.
 • Assegurança d’assistència.

EXTENSIÓ ILLA DE PASQUA (Del 20-25 febrer, 5 nits)
Preu per persona (en base 20pax): 1.425€ (tax. Incloses) 

 • Vols Cia. LATAM Santiago – Illa de Pasqua – Santiago (Cupos confirmats)
 • Trasllats privats aeroport – Illa Pasqua – aeroport
 • 1 nit a Santiago en règim d’allotjament i esmorzar.
 • 4 nits d’hotel Easter Island Ecolodge a Illa de Pasqua règim d’allotjament i esmorzar.
 • Full Day Anakena amb dinar.
 • Mig dia Orongo
 • Mig dia Akivi
 • Entrada al Parc Nacional Rapa Nui.

Altres

Suplement assegurança cancel·lació : 85 €
L’assegurança de cancel·lació, només cobreix causes de força major ben justificades i no contempla malalties preexistents. En el cas d’estar interessats, caldrà abonar l’import en el moment del dipòsit.

IMPORTANT:

 • Passaport amb validesa mínima de 6 mesos.
 • Moneda PESO CHILENO       1 EUR = 791,31 CLP

Descarrega’t el fullet del viatge:

Vols que programem aquest viatge?

Contacta amb nosaltres