6 dies a Zamora, Lleó i Salamanca

Què visitarem?

 Visitarem Soria, Zamora, Mirada do Douro,Fermoselle, Creuer pel Cañón de los arribes delDuero, Lleó, Storga, Salamanca, Alba de Tormes,Toro Zamora.

 • Sortida: 25 de setembre del 2023
 • Preu per persona: 1.175
Viatge en grup a Zamora Bear Travel

ITINERARI

25 SETEMBRE (Dilluns)

SORIA – ZAMORA 

Sortida en direcció Saragossa i arribada aSòria. DINAR EN RESTAURANT. Prossecució delviatge en direcció a Logronyo, Burgos iarribada a Zamora. Acomodació a l’ hotel,Sopar i allotjament.

 

26 SETEMBRE (Dimarts)

ZAMORA – MIRANDA DO DOURO (CRUCEROPOR EL CAÑÓN DE LOS ARRIBES DEL DUERO) –FERMOSELLE 

Sortida cap a Portugal per arribar a Mirandade Douro on farem un creuer pels Arribesdel Duero. Durant el recorregut, els tècnicsde l’EBI, interpreten la geologia, fauna, flora irecursos etnogràfics d’aquest “GrandCanyon” europeu. Retorn a Miranda ontindrà lloc una degustació de vins del Duero.A continuació visita guiada a la Ciutat deMiranda do Douro amb el seu nucli històric,Catedral i Museu Etnogràfic. Dinar arestaurant. A la tarda visitarem Fermoselleon farem un recorregut peatonal declaratBe d’Interès Cultural. A hora indicada retorna l’ hotel, Sopar i allotjament.

 

27 SETEMBRE (Dimecres)

ZAMORA – LEÓN – ASTORGA – ZAMORA 

Sortida cap a Lleó. Realitzarem la visitaguiada a aquesta ciutat panoràmica.Destaca la seva catedral gòtica, el Paradorde Sant Marc i la Casa dels Botins. Dinar. A latarda sortida cap a Astorga, nascuda com acampament militar romà. Realitzarem unrecorregut peatonal pel seu centre històric oncal destacar la catedral, el Palau Episcopal,l’ajuntament i l’Ergàstula romana, tots ellsdeclarats Bé d’Interés Cultural. A horaindicada, retorn a l’ hotel, Sopar i allotjament.

 

28 SETEMBRE (Dijous)

ZAMORA – SALAMANCA – ALBA DE TORMES –ZAMORA 

Sortida en direcció Salamanca on farem lavisita guiada pel centre de la ciutat, en el qualpodrem admirar: la catedral vella, la Clarecía,seu de la Universitat pontifícia i la distingidaCasa de les Conchas entre d’altres. DInar. A latarda ens dirigirem cap a Alba de Tormes.Recorregut per la localitat i visita guiada alMuseu Carmelità on destaquen les sales depintura, escultura, orfebreria. A hora indicada,retorn a l’ hotel, Sopar i allotjament. 

 

29 SETEMBRE (Divendres)

ZAMORA – TORDESILLAS – TORO – ZAMORA 

Sortida cap a Tordesillas per visitar el Museudel Tractat de Tordesillas. A continuació capa Toro on realitzarem un recorregut peatonalper la localitat declarada Conjunt HistòricArtístic. Seguidament visitarem el Museu delFormatge Chillón i farem una àmpliadegustació de formatges i productes típicsde la regió. A hora indicada, retorn a l’hotel iDinar. A la tarda farem un recorregutpeatonal a la ciutat de Zamora i el seuconjunt d’ edificis romànic. A hora indicadaretorn a l’ hotel, sopar i allotjament.

 

30 SETEMBRE (Dissabte)

ZAMORA – TARAZONA

Sortida en direcció a Valladolid, Peñafiel, Sòria iarribada a Tarazona. Dinar de comiat. Prossecucióen direcció cap al punt d’ origen. 

 

FI DELS NOSTRES SERVEIS

Serveis inclosos

 • Transport d’autocar.
 • Guia acompanyant en tot el circuit.
 • Hotel 4*.
 • PC en hotels i restaurants.
 • Esmorzar Buffet.
 • Vi i aigua inclòs en dinars i sopars.
 • Assegurança de viatge.
 • Visites incloses segons itinerari.

Altres

SERVEIS OPCIONALS

 • Suplement habitació individual: 235€

DOCUMENTACIÓ

 • DNI vigent.

Descarrega’t el fullet del viatge:

Vols que programem aquest viatge?

Contacta amb nosaltres